Het stappenplan
Uw verpleegkundige in 5 stappen
1
Wij ontvangen via het invulformulier op onze website de benodigde administratieve gegevens van jouw organisatie en gaan aan de slag.
2
Wij kijken welke profielen er in de door jou gewenste periode beschikbaar zijn en contacteren jou voor een eventuele vervanging op maat.
3
Je ontvangt per mail onze voorwaarden (zie document Care-Interim Commitment) en een factuur. Nadat je onze voorwaarden hebt nagelezen en goedgekeurd reken je direct af voor de vervanging en is er een officiële reservatie .
4
Na reservatie zal de Interim Coördinator met jou contact opnemen om alle praktische zaken omtrent de vervanging te regelen. Wij voorzien bij elke nieuwe praktijk een meeting van +/- 2 uren met de door jou gekozen vervangingsverpleegkundige. Dit moment zullen jullie afstemmen hoe er gewerkt wordt, de software wordt geregeld en de patiënten worden kort besproken. Indien jij een inloopmoment van de vervangende verpleegkundige wenst, zal hiervoor een vergoeding worden gevraagd (zie document Care-Interim Commitment).
5
Onze vervangingsverpleegkundige gaat voor jou aan de slag en nadien horen we graag van beide partijen middels een evaluatieformulier hoe de vervanging is verlopen.
Plan je verpleegkundige in..
Wat is de kostprijs?
Wil jij ook een Care Interimmer worden?
Hou jij ook van afwisseling in je job en heb je een passie voor thuiszorg? Aarzel dan niet en neem contact op met Care Interim. Bij ons werk je op maat en geef je zelf aan hoeveel en wanneer je wilt werken. Je kan zelf via onze online module je beschikbaarheden doorgeven, wij gaan op zoek naar een goede match voor je.
Ja natuurlijk! Schrijf me in.