Wie zijn wij
en wat doet Care Interim
Care Interim is een platform waar zelfstandig verpleegkundigen een aanbod vinden van verpleegkundigen die beschikbaar zijn om vervangingen uit te voeren in de thuiszorg.
Dit kan zowel voor korte als lange opdrachten. Het platform wordt opgevolgd en gecoördineerd vanuit Care Support, waar een zorgcoördinator de vraag en het aanbod met elkaar overeenstemt. Anders dan andere interimkantoren werken wij zelf elke dag in de sector van zelfstandige thuisverpleegkundigen en kennen wij de noden van de markt.
Wat doen wij?
Via het platform kan online een vervangende verpleegkundige gevonden worden. Indien het juiste profiel beschikbaar is in de gewenste periode dan kan jij deze online reserveren.

Wij selecteren beschikbare profielen voor jou en bemiddelen indien er knelpunten zijn tussen vraag en aanbod. We ijveren steeds om zo veel als mogelijk dezelfde profielen te koppelen aan dezelfde verpleegorganisatie.
Plan je verpleegkundige in..
Wie zijn wij?
Care Interim is een onderdeel van Care-Support. De vervangingspoule wordt opgevolgd en gecoördineerd vanuit Care-Support, waar een zorgcoördinator de vraag en het aanbod met elkaar overeenstemt
Hoe werkt het?
Wij zorgen voor de nodige documenten en contracten tussen beide partijen en zorgen ervoor dat jij met een gerust hart kan rekenen op een verpleegkundige.
Wat is de kostprijs
Wil jij ook een Care Interimmer worden?
Hou jij ook van afwisseling in je job en heb je een passie voor thuiszorg? Aarzel dan niet en neem contact op met Care Interim. Bij ons werk je op maat en geef je zelf aan hoeveel en wanneer je wilt werken. Je kan zelf via onze online module je beschikbaarheden doorgeven, wij gaan op zoek naar een goede match voor je.
Ja natuurlijk! Schrijf me in.